11 Ağustos 2011 Perşembe

Anlamsız 3

 
Son 2 haftadir bunu yapiyordu. Duzenli olarak gelip bir light bira aliyor. Yarisini içip attiktan sonra bir sigara yakiyor. Her defasinda kaldirimda söndururken etrafa göz atiyor ve yoluna devam ediyor. Acaba daha önce de geçmis miydi buralardan? Kaç defa göremedim onu? Kaç defa daha gelip bir seyler aldi ve ben herhangi bir müsteri gibi davrandim. Simdi ise her defasinda kalp atislarim hizlaniyor, günes dogmaya baslar baslamaz ben büfeye kosuyordum, belki erken gelir diye. Haftalardir geceleri onu dusluyorum. Cogunda ikimiz de çirilçiplak oluyoruz ve goguslerinin arasinda sizip kaliyorum.

Ve simdi yine geliyor. Topuklu ayakkabilarinin çikardigi sese bayiliyorum. Bu sefer en azindan konusmaya çalismak istiyorum. Yorgun... Kimbilir hangi hayvan yordu onu yine? Kimbilir nasil bir yerde uyudu...

-Bir light bira.
+Gunaydin. Nasilsin?
-...
Yüzüme ile bakmadi. Cantasinda sigarasi olup olmadigini kontrol ediyordu. Bense israrla bekledim.
-Bir light bira...
+Peki bakalim hanimefendi. Cevap vermek zorunda degilsiniz. Ayrica bugunluk bizden.
Bu sozun ustune yüzüme bakti. Gozlerinde sadece bosluk vardi. Halbuki hayallerimde hep kahkahalar atiyordu. Parayi birakti ve üstü kalsin dercesine arkasina bile bakmadan gitti.

Ertesi gun gelmesini beklemiyordum. Ama beni sasirtarak daha erken geldi.
-Günaydin.
+Günaydin.
-Her zamankinden.
+Elbette leydim.
Benim gülümsememe eslik etmiyor yine buz gibi bir ifade ile bakiyordu ama kimin umrunda ki... konustu sonunda benimle.

Birkaç gun daha boyle devam etti. ve sonunda "nasilsin" soruma da cevap vermeye baslamisti. Sadece "normal" diyordu. bir ayin sonunda bir gun o da bana sormaya basladi. ustelik sadece "nasilsin" de?ildi.
-Sen nasilsin?
+çok tesekkur ederim. iyiyim.
-Beni düsledigini biliyorum.
+Nasil yani? Seni düslemek mi? Yapma... Ben evliyim.
-Yatak odan çok hareketli degil o zaman.
Utançtan kipkirmizi olmustum. Bu nasil anlatilir ki...
-Hadi ama... Neyin pesindesin o zaman?
+Ben sadece konusmak istemistim. Seni tanimak.
-O zaman yardimci olayim. 14 yasimdan beri calisiyorum. İyi de kazaniyorum. Geçenlerde bir doktorlaydim, benim gibiler için nemfoman diyorlarmis. Cunku sevdigim isi yapiyorum. Ve bazen ekstra promosyonlar oluyor. Seninle bir gece için bir light bira yeter bana. Çok merak ediyorum. Kocana da söyle hatta. Renk katmak adina.
+Kocam böyle bir seyi asla kabul etmez.
-Ben yine de bir sor derim.

2 aydir haftada bir bulusmaya baslamistik. Kocamin kabul edisine en basta bozuldum aslinda. Sanki aldatiliyor gibi hissettim. Sonra ise aldatanin aslinda ben oldugumu dusunmeye basladim. Kocamin gelmeyecegi gunleri özellikle ayarliyor ve sabaha kadar ter icinde kaliyorduk. Doktor hakliydi. O bir nemfoman. Ama onunla kesfettim ki kendi arzumun da bir siniri yok aslinda. Gece gündüz kirmizi bir gezegende dolasmak istiyorum.

0 kişi daha halayda. Oturmaya mı geldik ayol?:

Yorum Gönder

 
Lune Nouvelle. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino