27 Eylül 2011 Salı

Reflü


Anam anam... Reflü ne iğrenç bir şeydir yauw...

Ahanda böyle resimdeki hatun kişisi gibi tipi kayıyor insanın. Hayattan soğuyor. İştahsızlık mı dersin, ağız kokusu mu, uyutmaması mı, boğazdaki yanma mı...

Hele bir de mide kanamsı olayına vardıysa artık, aniden gelen yoğun kan kokusu kadar kişinin kendinden tiksineceği daha ne vardır bilmiyorum. Bir de onu yeme, bunu yeme olayları var. Uyuz oluyor insan. Ağrı kesici bile yasak olur mu arkadaşım?

Bir ara ciddi ciddi bırakayım dedim. Ne kadar daha kötüye gidebilir ki? Düzensiz besleneyim yeniden. Ben de her sabah sucuklu yumurta yiyebileyim mesela. Anam mide kanserine kadar gidiyormuş. sonra da hop! Sörpraayyzzz... 2 ayın kaldı. 2 ayda dünyayı ne kadar dolaşabilirsin ki? Dedim yok daha gideceğim ülkeler var. Eyfel kulesinin önünde çekip de feysbuka ekleyeceğim fotolar var. @bilmemnere yazacağım yerler var. Olmaz haliyle.

İnsanı yaşlılar gibi ilaç bağımlısı yapıyor bu hastalık azizim.

Bir de üstün zekalı dotorlarımız var. "Stres olmayacaksın" diyorlar. Yapma yaa... Bak benim aklıma gelmedi bu hiç. Sigara ya bu, stresi bıraktım deyince bırakılıyor. Ulan onu gidip de stres yaratan adamlara anlatacaksın işte.

Yani demem o ki şekerim, "Sen sen ol, stres olma."

0 kişi daha halayda. Oturmaya mı geldik ayol?:

Yorum Gönder

 
Lune Nouvelle. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino