20 Şubat 2013 Çarşamba

"Bunu yaşamak istemiyorum"

dürüst olalım, hırçın olduğum başına buyruk olduğum zamanlar oluyor. bunu erkek olmakla falan açıklamayacağım. kişilik meselesi biraz da. bu konuda senin yapman gereken şey gerekirse zor kullanmak geleceğimiz için gerekirse canımı yakmak. bunu anlıyorum mantıklı da geliyor. sonuçta sen şöyle bir ikilem sunmuyorsun: "bu olmazsa seni bırakırım" ya da "bu olmazsa ben yokum" demiyorsun, "baran bak bu olmazsa daha geç kavuşuruz" diyorsun ve "daha geç kavuşmak istemiyorum. seninle daha erken birlikte olmak istiyorum senden de aynı isteği aynı hevesi görmek istiyorum" diyorsun.

bütün bunları anlıyorum. seni o konuda hayal kırıklığına uğratmayacağımı da biliyorum. ama sen "daha ufacık bir sözü tutamazken nasıl büyük çaplı sözlerini tutsun ki" diye de mantık yürütebilirsin. bu da aynı düzlemde tutarlı. 

fakat bütün bu endişe ve korkuların bana engel olursa işte o zaman kendini gerçekleştiren bir kehanete dönüşür. benim bütün varsayımlarımda ayça'nın yanımda olmasına ihtiyacım var. ayça yanımda olmadan sözümü zaten tutamam. sen yanımda ol ki sözümü tutabileyim. hani diyorsun ya "güven ver ki güveneyim" bunun için de yanımda olmana ihtiyacım var.

gerçi biliyorum, yanımdasın. her zaman da yanımda olacaksın. ama cesaretimi kırma lütfen. düşüncelerini söyleme demiyorum, düşüncelerini söyle ama bir yandan da anlayışlı ol, cesaretimi kırma. senin her sözün beni derinden etkiliyor.

o "en ufak bir şey dahi olursa bana anlat" dediğin konuda da sadece senin gerilmeni istemiyorum çünkü gerilince üç gün aramıza mesafe giriyor. bunu yaşamak istemiyorum ayça.

şimdi de yaşamak istemiyorum. aramıza şu mesafe girmesin.
 
Lune Nouvelle. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino